1                    2

El nostre compromís amb l’Escola Tumaini ( Esperança en suahili) segueix caminant. El Petit Món a Kasando (zona Nord Kivu, Congo) ha rebut aquest 2016, entre el somni solidari a l’escola i l’obra de teatre del grup Molt Petit Món Teatre al Plaza, 3000 euros. Seran un ajut pel projecte de suport al professorat. Volen fer una “cantine” on vendre productes bàsics, medicaments a l’engròs i garantir uns 50 dòlars al mes pels professors.
Ara cal acabar d’equipar l’escola. Falten vidres, portes, taules, passadissos exteriors en 4 sales. Necessiten fer una classe més d’infantil. Hi ha incrits pel curs 2016-2017, nomes a infantil, 78 nens i nenes i són tots a la mateixa classe amb 2 professors !!!
La Carme va lliurar els diners fa pocs dies a la Mama Isabella. Ens ho agraeix amb aquest somriure i no es podia creure que haguéssim dormit a l’escola! Gràcies a l’empenta de la Mama Isabella, a l’ONG CASTELLDEFELS/KASANDO i a la nostra escola que ens inclou a tots, estan passant coses importants. No ens podem aturar. Seguirem treballant en aquest projecte tan real al Congo arrencant somriures als nens i nenes de l’Escola Tumaini !

 

What are the benefits of fruits and vegetables