Servei de menjador

La nostra escola té menjador amb cuina pròpia. A la nostra cuina hi treballen tres persones que, dia a dia, ens ofereixen un bon menjar adaptat a les diferents necessitats de l’alumnat ( al·lèrgies, cel·liaquia, diabetis…). El menú està supervisat per especialistes en alimentació infantil.

L’Educació Infantil i la primària dinen alhora. En un segon torn, dina l’ESO.

L’escola té un equip de monitoratge que treballa diàriament per tal de millorar els hàbits alimentaris i disciplinaris. L’alumnat ha d’acabar tot el què hi ha al plat. Els nostres estris per menjar són els mateixos que utilitzem a casa, és a dir, no fem ús de safates. Quan els nens i nenes / nois i noies baixen a dinar troben el primer plat servit. Un cop l’han acabat aixequen la mà i algun membre de l’equip de monitoratge serveix el segon i així, successivament, fins les postres i la llet.

Un cop finalizada l’Educació Infantil l’alumnat entra en una roda de torns, la qual determina una tasca periòdica de “cap de taula”. Cada taula, on hi caben dotze persones, té dos caps de taula. S’encarreguen de dur els plats buit a la cuina i anar a buscar pa o aigua, en funció de les necessitats dels companys que hi ha a la taula. Un cop han acabat de dinar, la netegen i escombren. Els toca aproximadament un cop cada mes o mes i mig.

El professorat de l’escola no es desvincula de la tasca del menjador. Per a nosaltres és l’adquisició d’un hàbit tan important com qualsevol altre. Així, sempre hi ha mestres de cada etapa en les diferents zones del menjador.

L’alumnat de P3 que ho vulgui podrà fer migdiada.


Serveis

Gabinet psicopedagògic

El Departament d’orientació de la nostra escola va néixer fa molts anys amb l’objectiu de donar una resposta educativa a cadascun dels alumnes i a les seves famílies.

Llegir més

Servei de menjador

La nostra escola té menjador amb cuina pròpia. A la nostra cuina hi treballen tres persones que, dia a dia, ens ofereixen un bon menjar adaptat a les diferents necessitats de l’alumnat ( al·lèrgies, cel·liaquia, diabetis…).

Llegir més

Servei d’acollida

La nostra escola obre les seves portes a les 8 del matí. Totes les persones que necessitin d’aquest servei ho poden fer de manera fixa o de manera puntual; en aquest últim cas, no cal avisar amb antel·lació. La porta d’entrada és la d’Av Diagonal, 45.

Servei de permanència

L’escola resta oberta a partir de les 17,15h. L’alumnat pot romandre al centre fins l’hora que finalizen les extraescolars (aprox. quarts de vuit). L’escola té un servei de Ludoteca pels nens i nenes usuaris/-àries de l’activitat. Els nens i nenes que fan l’activitat extraescolar a segona hora es poden quedar a fer els deures utilitzant aquest servei.

Per a més informació

Contactar